Monday, September 28, 2020

SEGMEN BLOGLIST TIARASAPHIRE.COM


Hello guys! Segmen bloglist by TiaraSaphire.com akan tamat 30 September nanti! So, kalau korang belum join, boleh tekan pada banner tu untuk baca syarat-syarat. Jomlah meriahkan segmen ni sambil berkenalan :D 

Sunday, September 27, 2020

BLEACH EDITION | THIS BOY IS COMPLETELY LOVESICK (Abarai Renji x Kuchiki Rukia, RenRuki)

What makes an anime good if not for the amazing characters. One of my favourite character is Abarai Renji, Liutenant of Squad 6. Why? Okay, sit down and let me tell you all the details.

Wednesday, September 23, 2020

BLOGGER TUTORIAL: HOW TO ADD INSTAGRAM WIDGET TO BLOGGER FOR FREE


Ever wonder how to show off your instagram feed that you've been working on so hard on your website but don't know how? Fret not, I'm here to help! Instagram feed on your blog will make your blog more interesting and attract more people to follow you. 

Tuesday, September 22, 2020

Monday, September 21, 2020

Sunday, September 20, 2020

Tengok 14 episod sehari setiap hari sampai demam?


Siapa perasan nak dekat seminggu Kai menghilang? Sebenarnya Kai bukan tak nak post apa-apa, Kai dah siapkan blog schedule tapi tiba-tiba hari Selasa lepas Kai demam. Pagi tu Kai dah rasa sejuk lain macam, tapi Kai abaikan je rasa tak sedap badan tu pastu pergi paint canvas (nanti Kai tunjuk paint apa hehe). Then, tak siap painting lagi Kai give up sebab dah menggigil padahal masa tu tak hujan pun.

Monday, September 14, 2020

Sunday, September 13, 2020

ANIME REVIEW | BLEACH EPS. 1-63 (MAY CONTAIN SPOILER)

Episodes: 1-63
Arc:
1. Agent of the Shinigami Arc (Episodes 1-20)
2. Soul Society: The Sneak Entry Arc (Episodes 21-41)
3. Soul Society: The Rescue Arc (Episodes 42-63)

Wednesday, September 9, 2020

Monday, September 7, 2020

Sunday, September 6, 2020

DIGITAL ART #1 | MY FIRST TIME BRINGING HAIJI KIYOSE TO LIFE

 


Okey, tajuk tu macam overdramatic sikit tapi dari kecik kalau colour apa-apa, Kai selalu bayangkan kalau objek/orang tu dah di-colour, Kai anggap objek/orang tu hidup. Korang pernah fikir macam tu tak? 

Friday, September 4, 2020

ANIME REVIEW | KAKUSHIGOTO (SPOILER FREE)

Episodes: 12
Status: Finished Airing
Aired: Apr 2, 2020 to Jun 18, 2020
Studio: Ajia-Do
Genre: Comedy, Slice of Life, Shounen

Thursday, September 3, 2020

SHOULD I POST MY DIGITAL FANART HERE? 🤔


Sejak PKP ni Kai mula buat digital fanart hehe tapi biasa-biasa jela 😝 Kai selalu sketch kat dalam sketch book je, tapi sebab tengok kat Twitter ramai international fans buat fanart cantik-cantik, Kai rasa macam nak try belajar. Mostly orang guna Photoshop, tapi Kai tak reti control mouse sebab shaky hands (lol) so Kai lukis kat iPad pastu color.

Wednesday, September 2, 2020

WHAT ARE THE MUST-KNOW SHORTCUTS IN MICROSOFT WORD


In this post, I will share six basic shortcuts in Microsoft Word to ease our work, since we are using the application universally for assignment and writing in general. I will mention the shortcuts for Windows, but if you're using Mac, just simply swap Control (ctrl) to Command (cmd). The rest will be similar. Note: the buttons must be pressed at the same time for the shortcut to function.

Without further ado, let's get started.

Tuesday, September 1, 2020

Preloved Giveaway by Raydah

Hello guys! I'm joining a giveaway hosted by perrenial lifestyle and I'm excited! I don't mind preloved items since most of my books are secondhand anyway. Besides, I'm glad the items can find a new home where they can serve their purpose.

Popular Posts