Friday, July 31, 2020

Hari Raya Korban, Berkorban Untuk Study


Selamat hari raya aidiladha kepada semua umat Islam 😁 Semalam puasa sunat arafah tak? Kai harap korang yang baca ni puasa, sebab nanti banyak dosa kita yang akan diampunkan. InshaAllah.

Tuesday, July 28, 2020

MY FIRST TIME FAILING IN DENTAL EXAM

    
Harini Kai takde semangat la nak cakap 'hello guys!' hmm. Sebenarnya Kai tak plan pun nak tulis ni, tapi sebab sedih sangat, Kai nak share kat sinilah. Kai pun tak pernah share personal life sangat kan. 

Thursday, July 23, 2020

ANIME REVIEW | ANOTHER (SPOILER FREE)

Episodes: 12
Status: Finished Airing
Aired: Jan 10, 2012 to March 27, 2012
Studios: P.A. Works
Genre: Mystery, Horror, Supernatural

Tuesday, July 21, 2020

Monday, July 20, 2020

MY LITTLE FELLA'S


Hello guys! Harini Kai join segment lagi ♡

Welcome to readwithkai! Kai masih newbie dalam blogging, jadi sokongan daripada blogger yang lebih senpai amat dihargai. Kalau korang nak join segment oleh Kaella ni jugak, boleh tekan pada banner tu ya. 

Okey, tu je! Sesiapa yang melawat blog ni, jemput follow dan tinggalkan blog link korang pada chat box supaya Kai dapat blogwalking dan follow back ✨

Tuesday, July 14, 2020

MOVIE REVIEW | MY HERO ACADEMIA: HEROES RISING (SPOILER FREE)

Release date: December 20, 2019
Runtime: 94 min.
Genre: Action, Comedy, School, Shounen, Super Power
Language: Japanese

Sunday, July 12, 2020

JOM TUKAR LINK BLOG


Ini kali pertama Kai join segment, jom kita saling support blog each other 😀
  1. Letak header kat atas tu …
  2. Tajuk : JOM TUKAR LINK BLOG dan linkkan banner ke blog ini .
  3. Tinggalkan url entri anda di ruangan komen entri ini ..
  4. Kemudian saya akan masukkan senarai nama anda di bloglist ini,
Salam perkenalan kepada linda dalam dunia blog. Sebagai sesama blogger yang baru mula berjinak ni, Kai harap segala usaha kita akan membuahkan hasil. Kai doakan kita sama-sama dimurahkan rezeki dan berjaya dalam berblogging ♥

Saturday, July 11, 2020

FOOD REVIEW | EMPIRE SUSHI



Hello guys! Harini Kai nak buat korang terliur sikit hehe. Untuk kawan-kawan yang kenal Kai personally, korang mesti tahu yang Kai tak makan sushi sangat. Kalau pergi Sushi King pun Kai just order bento je sebab family Kai tak suka sushi (tekak jawa kononnya) so daripada kecik Kai tak pernah dibawa ke kedai sushi.

Tapi sebab haritu terbaca review orang pasal Empire Sushi ni kat Twitter, tiba-tiba Kai rasa macam nak try makan sushi. So, lepas je exam haritu Kai terus order sushi as a reward dah penat study 😆 Hmm sebenarnya, malu jugak ni sebab tak pernah makan sushi hahaha. Tapi korang jangan judge tau, sila beri tunjuk ajar 🙇

Tuesday, July 7, 2020

Friday, July 3, 2020

YES 4G FREE SIM CARD WITH 40GB DATA FOR STUDENTS


Hello guys! Dah study untuk finals? Hehe. Sekarang tengah musim exam kan? Tapi risau line lambat, macam mana nak submit on time? Don't worry! Harini Kai nak share data yang Kai pakai kat rumah. Dahlah laju, free pulak tu! Yup, it's free! Korang tak salah baca 😀

Popular Posts