Friday, November 27, 2020

BOOK REVIEW | BRITT-MARIE WAS HERE BY FREDRIK BACKMAN (SPOILER FREE)

Title: Britt-Marie Was Here
Author: Fredrik Backman
Pages: 296
Publisher: Sceptre
Published date: 31 October 2014
Genre: Humorous Fiction

Wednesday, November 25, 2020

URGENT ‼ MENCARI PESAKIT GIGI PALSU (KALAU BOLEH TIADA SEMUA GIGI) SEGERA


Hello guys! Kai nak mintak tolong sikit, kalau ada sesiapa antara korang yang baca ni atau ada kenalan yang perlukan gigi palsu, tolong contact Kai ya. Treatment gigi palsu ni akan dibuat kat University Malaya. Jadi, kalau boleh nak patient yang tinggal kat kawasan KL/Selangor. Senang nak pergi dan balik appointment. Sebab buat gigi palsu ni ada banyak appointment yang kena datang tau.

Sunday, November 22, 2020

JOM BERTUKAR KE TIME INTERNET, GUARANTEE LEBIH LAJU!

Dalam zaman maju ni, hampir semua rakyat Malaysia merupakan pengguna internet. Sama ada di rumah, institusi pengajian atau pusat beli-belah. Kat mana-mana saja kita berada, kita tak sedar yang kita sangat bergantung pada kemudahan internet. Lebih-lebih lagi pada waktu pandemik ni. Kebanyakan kita terpaksa belajar atau bekerja dari rumah.

Monday, November 16, 2020

BOOK REVIEW | BEACH READ BY EMILY HENRY (SPOILER FREE)

Title: Beach Read
Author: Emily Henry
Pages: 284
Publisher: Berkley
Published date: 19 May 2020
Genre: Romance, Contemporary

Sunday, November 15, 2020

DIGITAL ART #2 | DRAWING TWO CHARACTERS IN THE SAME PICTURE FOR THE FIRST TIME

Hello guys! Dah lama tak upload fanart 👀 Hehe. Lepas lukis Kiyose Haiji, oleh sebab time tu tengah cuti sem and memang ada banyak masa available, Kai pun lukislah BokuAka. Siapa tu BokuAka? BokuAka ni gabungan dua nama daripada watak Haikyuu; Bokuto (kanan) and Akaashi (kiri).

Sunday, November 8, 2020

BOOK REVIEW | SADIE BY COURTNEY SUMMERS (SPOILER FREE)

Title: Sadie
Author: Courtney Summers
Pages: 261
Publisher: Wednesday Books
Published date: 4 September 2018
Genre: Mystery, Thriller

Saturday, November 7, 2020

FOOD REVIEW | MCDONALD'S SEASALT MCFLURRY, DOUBLE CHOCOLATE OREO MCFLURRY & BLUEBERRY CREAM CHEESE PIE

Welcome to another food review! Hari ni Kai nak review desserts McDonald's yang paling latest. Korang dah pernah try tak? Kalau dah, share lah review korang kat dalam ruang komen! :D 

Tuesday, November 3, 2020

BIG BAD WOLF BOOK SALE IS COMING BACK TO ROB EVERYONE!

Big Bad Wolf book sale is coming back! Due to the pandemic, tahun ni BBW buat sale online je. BBW ni bermula esok, 4 November sampailah 11 November. Korang kena pergi website BBW untuk borong buku-buku yang ada. Kat mana website tu? Read this post until the end to find out! 😉

Popular Posts