Wednesday, October 28, 2020

Friday, October 9, 2020

BOOK REVIEW | A DARKER SHADE OF MAGIC (SHADES OF MAGIC, #1) BY V.E. SCHWAB (SPOILER FREE)

Title: A Darker Shade of Magic
Author: V.E. Schwab
Pages: 400
Publisher: Tor Books
Published date: 24 February 2015
Genre: Science Fiction, Fantasy Fiction

Tuesday, October 6, 2020

myBurgerLab keluarkan burger paling busuk?

Source: worldofbuzz
Malam-malam ni dah tak tahu nak buat apa, biasalah bukak YouTube tengok latest video mukbang hahaha. Tiba-tiba rasa lapar pulak tengok Syedot makan Stinkbomb Burger. Nampak sedap. Betul ke burger ni busuk?

Monday, October 5, 2020

Life Updates!


Hello guys! Dah seminggu Kai tak post apa-apa 😅 Bukan tak nak post, tapi mental condition tak stable lol plus Kai busy sikit kemas barang untuk masuk rumah sewa hehe. Since Kai tak dapat kolej lagi untuk sem depan, Kai dah sewa rumah dekat dengan fakulti and hari Khamis lepas Kai dah settle bawak masuk barang :D 

Popular Posts