Sunday, March 28, 2021

FOOD REVIEW | SEDAP SANGAT KE ABSOLUTE THAI?


Sempena 13 Syaaban semalam, Kai decide untuk puasa sebab malas nak fikir nak makan apa hahaha. So, Kai dengan kawan pun keluar la petang tu untuk cari makan buka puasa. Since kitorang berdua tak pernah makan kat absolute thai sebelum ni, so kitorang pun saje nak cuba hehe. Dengar cerita sedap sangat absolute thai ni, tapi betul ke? Haa, kalau nak tahu kenalah baca review ni sampai habis ya ;)

Saturday, March 20, 2021

Sunday, March 14, 2021

BOOK REVIEW | UNDERCOVER BROMANCE (THE BROMANCE BOOK CLUB, #2) BY LYSSA KAY ADAMS (SPOILER FREE)

Title: Undercover Bromance
Author: Lyssa Kay Adams
Pages: 230
Publisher: Berkley
Published date: 10 March 2020
Genre: Romance, Contemporary Romance, Humour
Kinokuniya | Book Depository

Sunday, March 7, 2021

APA ITU KARANG GIGI?

Untuk tajuk hari ni, korang tahu tak apa tu karang gigi? Cuba korang tengok dalam mulut, nampak tak ada lapisan putih yang keras kat kawasan antara gigi dan gusi?

Sebenarnya karang gigi ni mudah dijumpai kat gusi gigi depan bahagian bawah lidah. Nak tahu tak sebab apa? Kalau nak, kena baca post ni sampai hujung!

Popular Posts