Wednesday, October 28, 2020

Friday, October 9, 2020

BOOK REVIEW | A DARKER SHADE OF MAGIC (SHADES OF MAGIC, #1) BY V.E. SCHWAB (SPOILER FREE)

Title: A Darker Shade of Magic
Author: V.E. Schwab
Pages: 400
Publisher: Tor Books
Published date: 24 February 2015
Genre: Science Fiction, Fantasy Fiction

Tuesday, October 6, 2020

myBurgerLab keluarkan burger paling busuk?

Source: worldofbuzz
Malam-malam ni dah tak tahu nak buat apa, biasalah bukak YouTube tengok latest video mukbang hahaha. Tiba-tiba rasa lapar pulak tengok Syedot makan Stinkbomb Burger. Nampak sedap. Betul ke burger ni busuk?

Monday, October 5, 2020

Life Updates!


Hello guys! Dah seminggu Kai tak post apa-apa 😅 Bukan tak nak post, tapi mental condition tak stable lol plus Kai busy sikit kemas barang untuk masuk rumah sewa hehe. Since Kai tak dapat kolej lagi untuk sem depan, Kai dah sewa rumah dekat dengan fakulti and hari Khamis lepas Kai dah settle bawak masuk barang :D 

Monday, September 28, 2020

SEGMEN BLOGLIST TIARASAPHIRE.COM


Hello guys! Segmen bloglist by TiaraSaphire.com akan tamat 30 September nanti! So, kalau korang belum join, boleh tekan pada banner tu untuk baca syarat-syarat. Jomlah meriahkan segmen ni sambil berkenalan :D 

Sunday, September 27, 2020

BLEACH EDITION | THIS BOY IS COMPLETELY LOVESICK (Abarai Renji x Kuchiki Rukia, RenRuki)

What makes an anime good if not for the amazing characters. One of my favourite character is Abarai Renji, Liutenant of Squad 6. Why? Okay, sit down and let me tell you all the details.

Wednesday, September 23, 2020

BLOGGER TUTORIAL: HOW TO ADD INSTAGRAM WIDGET TO BLOGGER FOR FREE


Ever wonder how to show off your instagram feed that you've been working on so hard on your website but don't know how? Fret not, I'm here to help! Instagram feed on your blog will make your blog more interesting and attract more people to follow you. 

Tuesday, September 22, 2020

Popular Posts