Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100


Hello guys! Kali ni saya join Giveaway yang dianjurkan oleh Itsme Busyra. Senang je nak join, tak sampai 5 minit dah settle. Ada beberapa syarat yang perlu dipatuhi supaya penyertaan diterima. Kalau nak tahu, boleh klik banner di atas ya!

Entri Busyra yang saya suka ialah PAKAI BRACE KALI PERTAMA SAKIT KE TAK? #PART 1 sebab saya pun tengah dalam proses untuk pakai braces hehe. Jadi, nak tahu jugak apa perasaan bila pakai braces awal-awal ni.

Itu saja untuk entri kali ini. Jomlah support Giveaway rakan blogger kita! 

19 Comments

  1. All the best tau. Belum ada kesempatan lagi nak joinπŸ˜….

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih! Tak apa, masih ada masa sebelum tarikh tamat :D

      Delete
  2. semoga berjaya, mai dari segmen yang sama.. :)

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  3. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang datang dari GA sama.. Best of luck to you, semoga ada rezeki untuk awak...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-busyrakongsirezeki-wang-tunai.html

    ReplyDelete
  5. Serius ah kaii nak pakai bracess. Makin cantik lah lepasnni

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen Mira.

    Ruby dari GA yang sama.

    Done follow #102. Salam kenal ✌️

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen.. Semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sudi join Giveaway #busyrakongsirezeki Wang Tunai RM100 .. 2 Pemenang akan diumum hari ini pada jam 2 petang di blog busyra takiyudin.

    ReplyDelete