SURPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA


Surprise Giveaway Dari Aienienka | Sekali lagi, hari ni saya join giveaway daripada Kak Aienienka pulak! Sapot Johorean blogger gitu 😁

Nak sertai giveaway ni senang aje. Boleh klik banner di atas untuk tahu syarat-syaratnya. Jangan tunggu-tunggu lagi, sebab giveaway ni ada tarikh tutupnya!

Semoga saya dimurahkan rezeki untuk terpilih hehe. Teringin jugak nak menang giveaway ni. Lagi-lagi bila dapat tahu hadiahnya ialah sebuah surprise box. Orang single macam saya ni, manalah dapat surprise hahaha. Kawan pun ada berapa ketul je, tak pernah rasa buat surprise birthday celebration tu. 

Tapi kalau nak cerita apa surprise paling best, saya rasa masa sekolah menengah dulu abang saya ada belikan novel sebab ada duit baki lagi dari baucer buku yang kerajaan dulu bagi. Masa tu saya tak perasan pun ada buku baru kat rak buku sampailah ayah saya cakap haritu abang ada belikan buku. Yang paling best, abang saya belikan buku sequel untuk Me Before You yang saya dah baca πŸ˜† Saya kurang suka kalau dapat hadiah buku sebab saya ni memilih sangat buku apa yang nak dibaca, tapi disebabkan sequel tu memang ada dalam wishlist saya, saya rasa nak menangis la jugak.

Okey tu je untuk entri malam ni! Saya nak sambung tengok One Piece πŸ€ͺ

19 Comments

  1. Seronok kan dapat hadiah kejutan?
    Semoga menang.

    ReplyDelete
  2. Me Before you yang dah di baca hahahhahahaha . Bestlah dapat hadiah dari abangg ni.

    ReplyDelete
  3. Bila benda ada dlam wishlist and someone bagi kat kita. O M G!! best suprise ever!

    All the best Kai! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! πŸ˜† jimat duit pun ya jugak hahaha

      Delete
  4. Sweetnya abang macam tu. Limited!

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dia baik ikut mood πŸ˜‚πŸ˜‚ awak pun semoga murah rezeki!!!

      Delete
  5. Bila ada hadiah yang dibeli dari dalam wishlist kita ni bestnya. Wah! :D

    Singgah dari segmen GA yang sama :) Good luck! :D

    https://www.amazingdistance.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Kadang2 saya tak berapa suka surprise, tapi saya nak hadiah dari wishlist je 🀣

      Delete
  6. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki.. Tahniah dapat hadiah yang memang dalam wishlist, mesti rasa seronok tak terkira kan..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete