DIGITAL ART #2 | DRAWING TWO CHARACTERS IN THE SAME PICTURE FOR THE FIRST TIME

Hello guys! Dah lama tak upload fanart 👀 Hehe. Lepas lukis Kiyose Haiji, oleh sebab time tu tengah cuti sem and memang ada banyak masa available, Kai pun lukislah BokuAka. Siapa tu BokuAka? BokuAka ni gabungan dua nama daripada watak Haikyuu; Bokuto (kanan) and Akaashi (kiri).

Actually Kai tiru je fanart orang lain ni. Kai masih tak pandai lukis completely out of scratch. Tak tahulah bila nak pandai lagi-lagi sekarang macam dah takde masa nak practice 😞 

Kepala Bokuto tu lagi besar daripada Akaashi 😂 Tapi sebab Kai dah sketch nak dekat dua jam, Kai pun malaslah nak betulkan. Selalunya untuk sorang watak, Kai ambik masa dalam setengah jam nak sketch cantik-cantik. Tapi sebab ni first time lukis dua orang dalam satu gambar, rasa susah jugaklah nak lukis ikut body propotion yang sama. Kai still tak reti hahaha.

Tapi takpelah kalau Bokuto slightly bigger than Akaashi, sebab dia senpai xD Anyway, Kai ada tiga lagi lukisan untuk dikongsi. Stay tuned! ✨

10 Comments

  1. kai pakai drawing tablet apa?

    ReplyDelete
  2. Wahh cantik! heheh teruskan . awak berbakat

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you! hehe banyak lagi kena practice ni ;D

      Delete
  3. comelnya dua ekor ni!!! hahahaha haikyuuu ni mmg penangan kan ,smua org suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan 😍 watak haikyuu ramai handsome đŸ€Ł

      Delete
  4. comel lah kai !! i sukaaa cute sgt 💛 nanpak neat gak keep it up

    ReplyDelete
  5. so cute your bokuaka version! bokugo nampak macam budak tadika nakal tu aaa cutenya hahaha

    ReplyDelete