URGENT ‼ MENCARI PESAKIT GIGI PALSU (KALAU BOLEH TIADA SEMUA GIGI) SEGERA


Hello guys! Kai nak mintak tolong sikit, kalau ada sesiapa antara korang yang baca ni atau ada kenalan yang perlukan gigi palsu, tolong contact Kai ya. Treatment gigi palsu ni akan dibuat kat University Malaya. Jadi, kalau boleh nak patient yang tinggal kat kawasan KL/Selangor. Senang nak pergi dan balik appointment. Sebab buat gigi palsu ni ada banyak appointment yang kena datang tau.

Kai tengah cari pesakit untuk cukupkan requirement tahun ni. Requirement ni penting sangat untuk setiap student. Kalau tak cukup, tak boleh graduate. Since sekarang ni COVID-19, susah nak cari pesakit. 

Jadi, kalau ada yang kenal, Kai sangat-sangat berharap korang dapat contact Kai kat ruang komen bawah atau kat email/IG personally. Ada sebarang pertanyaan pun boleh contact. Nanti kita bincang lebih lanjut.

Kalau boleh nak patient yang takde semua gigi tapi kalau takde, yang penting salah satu rahang atas atau bawah memang full takde gigi.  

Kalau korang tak kenal sesiapa pun, Kai nak mintak tolong korang spread kan kat mana-mana boleh? 😭 Thank you in advance ya! Kai doakan urusan korang pun dipermudahkan, inshaAllah ♡

6 Comments